Αρχική > Απόψεις και Παρεμβάσεις > Νικήτας Κακλαμάνης: Ο Δήμος της Αθήνας μετατρέπεται σε...Κοινότητα
Ο τέως Δήμαρχος της Αθήνας Νικήτας Κακλαμάνης συνεχίζει να με εκπλήττει ευχάριστα με τη μαχητικότητα και τις εύστοχες παρατηρήσεις του γύρω από τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας αλλά και την απόδοση του σημερινού Δημάρχου, ο οποίος επίσης με εκπλήττει με την αναποτελεσματική του πολιτική. «Για ακόμη μία φορά, με σημερινές του δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Γιώργος Καμίνης απέδειξε ότι είναι δήμαρχος περιορισμένης ευθύνης και όχι αντάξιος των Αθηναίων" δήλωσε με αφορμή συνέντευξη του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, στο «ΒΗΜΑ FM», ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης.

" Για ακόμη μία φορά, επέλεξε τον εύκολο δρόμο της παραίτησης από τα καυτά προβλήματα της πρωτεύουσας, πετώντας από πάνω του το μπαλάκι των ευθυνών, για όλα όσα τραγικά συμβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας και των γειτονιών της, εδώ και ένα χρόνο.
Ο κ. Καμίνης, όμως, δεν πρέπει να ξεχνά και οφείλει να αναλογιστεί τι έλεγε προεκλογικά και τι υποσχόταν. Ας τα εφαρμόσει, λοιπόν, αν και εφ’ όσον μπορεί".

Είπε ακόμη ο κ. Κακλαμάνης : " Τώρα, που συνειδητοποιεί το βάρος των προβλημάτων της πόλης, καταλαβαίνει πως δεν αρκούν για την προσωπική σωτηρία του η στήριξη ούτε των πολιτικών φίλων που διέθετε προεκλογικά, ούτε η πιστή υπηρέτηση του μνημονίου και της τρόικας, ούτε, τέλος, τα γνωστά εκδοτικά συμφέροντα, που τον «διαφήμιζαν» και τον «διαφημίζουν».

Το κρίμα είναι, ότι τον πανικόβλητο και θεατή, δήμαρχο της πρωτεύουσας τον «πληρώνουν» οι δημότες του δήμου της Αθήνας. Ενός δήμου, που σύμφωνα με δήλωση του ίδιου του κ. Καμίνη, «καταρρέει» και δυστυχώς, μέρα με τη μέρα, μετατρέπεται σε… κοινότητα»


 
        
 
©2004-2019 Created and Powered by EXIS I.T. - Designed by ::ittech.gr::