Αρχική > Απόψεις και Παρεμβάσεις > Είπαμε..."σκυλοκαυγάς για να σπάσουμε πλάκα". Όχι το κεφάλι της Λιάνας
Από μια έννοια, ήταν και κάπως ..."προφητικό" το χτεσινό μου άρθρο όταν έγραφα για το χαμηλό -γενικά- επίπεδο των τηλεοπτικών εκπομπών με καλεσμένους πάντα τους ίδιους και τους ίδιους. Μιλούσα για κάποιους πολύ αναγνωρίσιμους πια "σκυλοκαυγάδες" με τους οποίους θα μπορούσαμε ίσως να "σπάσουμε πλάκα", κυρίως λόγω της απουσίας σοβαρού πολιτικού λόγου και αντιπαράθεσης ανάμεσα στους γνωστούς αρεστούς και αυστηρά επιλεγμένους "μαιντανούς" των καναλιών εις βάρος ΟΛΩΝ των υπολοίπων που δεν ακούγονται πουθενά διότι δεν προσκαλούνται.Ειλικρινά, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα γινόταν αυτό που έγινε στο πρωινό του ΑΝΤ1 με τις εκπροσώπους του Σύριζα και του ΚΚΕ Ρένα Δούρου και Λιάνα Κανέλλη που "έφτασαν" τον γνωστό εκπρόσωπο της "Χρυσής Αυγής" κ. Κασιδιάρη στα ...όρια της πολύ μικρής του αντοχής και τον ανάγκασαν να παρουσιάσει τον επιμελώς κρυπτόμενο πραγματικό εαυτό του. Αποτέλεσμα: Ένα ιπτάμενο ποτήρι , μούσκεμα η κυρία Δούρου και τέσσερις γροθιές( οι δυο στον αέρα) εναντίον της Λιάνας Κανέλλη που έγινε έτσι η πρώτη πολιτικός στην ιστορία που τρώει ξύλο στην τηλεόραση, σε ζωντανή μετάδοση.

Φυσικά και δεν εννοούσα αυτό στο χτεσινό άρθρο. Μιλούσα για τους γνωστούςψευτοκαυγάδες στο πλαίσιο του "ποιός θα φωνάξει περισσότερο" και το ποιός θα "κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση" στις γνωστές κοκορομαχίες των επιλεγμένων "μαιντανών" που τα ...χώνουν ο ένας στον άλλο, φτιάχνουν κάποια τηλεθέαση, μάς κάνουν να σπάμε λίγη πλάκα και στο τέλος της εκπομπής, αποχωρούν αγκαλιασμένοι.

Αλλά η Ρένα Δούρου και η Λιάνα Κανέλλη κατόρθωσαν το -μέχρι χτες- ακατόρθωτο: με το γνωστό τους "ύφος" και τα ακατανόητα για την "Χρυσή Αυγή" πολιτικά τους επιχειρήματα ( αρκετά ...προβοκατόρικα , να το παραδεχτούμε) , στην κυριολεξία να "ξεβρακώσουν" τον κ. Κασιδιάρη και να τον κάνουν να χάσει την ψεύτικη -όπως αποκαλύφθηκε- ψυχραιμία του και τον πλαστό "καθωσπρεπισμό" του και να ...ξεσαλώσει.

Εύγε τους και ...φτηνά τη γλύτωσαν μ αυτά που είπαν σ΄έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζει όρια, δεν αντέχει το διάλογο, δεν ανέχεται την "αλήθεια του άλλου", δεν μπορεί να υπερασπιστεί με το λόγο του αυτό που θέλει να υπερασπιστεί και δεν είναι έτοιμος να εκπροσωπήσει σωστά κανέναν άλλον παρά μόνο τον κακό του εαυτό.

Η Ρένα και η Λιάνα "έγραψαν ιστορία", ίσως χωρίς να το περιμένουν. Ο Κασιδιάρης, "ξέγραψε" από τον πολιτικό χάρτη τη "Χρυσή Αυγή". Εμείς πάλι, μόνο ...πλάκα δεν σπάσαμε. Τόσο ...μαζοχιστές δεν είμαστε.


 
        
 
©2004-2019 Created and Powered by EXIS I.T. - Designed by ::ittech.gr::