Αρχική > Απόψεις και Παρεμβάσεις > Υπάρχει αλήθεια στα περί «καυτής ατζέντας» του κυκλώματος της Μυκόνου;

Βρίσκεται πράγματι στα χέρια των εισαγγελικών αρχών η « καυτή ατζέντα του κυκλώματος με τη VIP πελατεία, η οποία συμμετείχε στα πάρτι με σεξ και άσπρη σκόνη (ακόμη και μεσοπέλαγα!) στη Μύκονο, το νησί των ανέμων» όπως ισχυρίστηκε πρωτοσέλιδα εφημερίδα, προβάλλοντας μια είδηση/καταγγελία που αμέσως έγινε viral στο διαδίκτυο ; Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτή η εφημερίδα που «ειδικεύεται» στη «σκανδαλολογία» και τις πέραν των ορίων της νομιμότητας δραστηριότητες των VIP «προσωπικοτήτων» - κυρίως της Μυκόνου- αλλά ιδιαίτερη συνέχεια δεν έχει υπάρξει σχεδόν ποτέ. Κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να σημαίνει:

1. Απόδειξη λανθασμένης πληροφόρησης.

2. Κακή εκτίμηση της βαρύτητας των καταγγελιών ή

3. Ανοχή / αδιαφορία/ ευνοική μεταχείριση ενόχων από τις αρμόδιες Αρχές.

Είναι πολύ εύκολο να απαντάς σε σοβαρές κατηγορίες και καταγγελίες λέγοντας ότι « έλα μωρέ…. ποιος τα γράφει αυτά; Ράδιο- Αρβύλα είναι» αλλά σε όλα υπάρχει ένα όριο. Γιατί αν ΟΛΕΣ οι «αλατοπιπερισμένες» πληροφορίες/καταγγελίες αυτής της εφημερίδας ήταν «Ράδιο Αρβύλα» , η εφημερίδα θα είχε εξαφανιστεί από μηνύσεις, αγωγές και αυτεπάγγελτες επεμβάσεις των Αρχών. Κυκλοφορεί όμως. Άρα;

Τι διαβάζω; « Στα πέντε κινητά τηλέφωνα των τριών Ελλήνων «Εσκομπάρ» της Μυκόνου, που κατηγορούνται ότι «μοίραζαν» κυρίως κοκαΐνη και γυναικεία συντροφιά σε… εκλεκτούς πελάτες , μπαρ του νησιού ή και πολυτελείς θαλαμηγούς, περιλαμβάνονται ονόματα-έκπληξη. Στα κινητά τηλέφωνα που κατασχέθηκαν από τα 3 μέλη της σπείρας που συνελήφθησαν από την Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, είναι αποθηκευμένα γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz και επιχειρηματιών που περιφέρονται στα «σαλόνια» της …καλής κοινωνίας. Όπως αποδείχτηκε από την έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών, οι τρεις συλληφθέντες ( ανάμεσά τους ένας 34χρονος που είχε εμπλακεί στην κινηματογραφική ληστεία τράπεζας στο «Ελ. Βενιζέλος» το 2011) είχαν καταφέρει να αποκτήσουν ευρύ πελατολόγιο μέσω τουριστικής εταιρίας-βιτρίνα, διαδίδοντας την πληροφορία ότι διαθέτουν κοκαΐνη αρίστης ποιότητας».

«Χοντρές» καταγγελίες. Ποια και πόση είναι η αλήθεια; Ποιο και πόσο είναι το ψέμα; Θα μάθουμε; Ένα ελάχιστο ποσοστό των καταγγελιών αν αληθεύει, μιλάμε για σοβαρά αδικήματα . Κατά την εφημερίδα, τα ευρήματα της Δίωξης Ναρκωτικών έχουν αποσταλεί στις εισαγγελικές Αρχές, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνές της.

Δεν λέω τίποτε άλλο αλλά περιμένω. Κάποια στιγμή, κάποτε, κάτι θα μάθουμε. Δεν μπορεί. Γιατί αλλιώς, δεν δικαιούμαστε να λέμε εύκολα ότι «ο Τσίπρας μας κορόιδευε» αλλά κανένας άλλος. Υπάρχουν ένοχοι; Ποιοι είναι; Και πώς θα τιμωρηθούν;

 
        
 
©2004-2021 Created and Powered by EXIS I.T. - Designed by ::ittech.gr::