Αρχική > Απόψεις και Παρεμβάσεις > Οι «Κακουλίδηδες» δεν χρειάζονται περισσότερο φως

Ο Γιάννης Κακουλίδης ήταν ένας σεμνός, χαμηλών τόνων, «ποιοτικός» άνθρωπος σε όλες του τις εκφάνσεις. Χτυπήθηκε άγρια και επιθετικά από τον καρκίνο, πέθανε σε ένα δεκαπενθήμερο και κηδεύτηκε το απόγευμα της Δευτέρας. Παρακάτω ακολουθούν τίτλοι από δημοσιεύματα / αναρτήσεις σε διάφορα διαδικτυακά ΜΜΕ για την κηδεία. Ο θάνατος και η αποχώρηση ενός «καλού κ’ αγαθού» συγγραφέα, διαφημιστή και σεμνού πολιτικού άνδρα, «μετρήθηκε» με φωτογραφίες και …επωνυμία ΠΡΙΝ από την πραγματικά σπαρακτική ταφή του στο νεκροταφείο της Πεντέλης αφού η οικογένειά του έτσι αποφάσισε: Η εξόδιος ακολουθία να γίνει σε άλλη εκκλησία και η ταφή, στο νεκροταφείο, ψηλά στο βουνό.

- Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία του Γιάννη Κακουλίδη - Δείτε συνταρακτικές φωτογραφίες από το "αντίο" που του είπαν οι φίλοι

- Δείτε τις φωτογραφίες: Πλήθος επωνύμων στην κηδεία του Γιάννη Κακουλίδη

- Θρήνος στην κηδεία του Γιάννη Κακουλίδη - Οι διάσημοι φίλοι του τον αποχαιρέτησαν

- Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Γιάννη Κακουλίδη για το «τελευταίο αντίο»- Δείτε στο φωτορεπορτάζ ποιοί συνόδευσαν τον συγγραφέα στην τελευταία του κατοικία

- Οι παπαράτσι τσάκωσαν τον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη πάνω στη μηχανή του την ώρα που έφτανε στην κηδεία.

- Στην κηδεία του Γιάννη Κακουλίδη η οικογένεια Μπακογιάννη

- Ποιοι επώνυμοι πήγαν στην κηδεία του Κακουλίδη

- Πλήθος επωνύμων στην κηδεία.

Αν ο Γιάννης Κακουλίδης είχε …σκηνοθετήσει το θάνατό του και παρακολουθούσε από μια γωνιά…..

Για την ιστορία, στο νεκροταφείο της Αττικής γης που δέχτηκε τη σωρό του Κακουλίδη, δεν πήγαν ούτε οι φωτογράφοι, ούτε οι περισσότεροι «επώνυμοι». Μόνο ο Μανώλης Γλέζος και ο Νότης Μαυρουδής και 5-6 άλλοι ακολούθησαν από την εκκλησία.

Ψηλά στο βουνό, δίπλα στο φρεσκοσκαμμένο μνήμα, μ ένα τριαντάφυλλο στο χέρι, τον περίμεναν μετά την εξόδιο ακολουθία ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Κώστας Καράλης, ο Γιάννης Μιχελάκης, αρκετοί καλοί, παλιοί, παιδικοί του φίλοι και οι αγαπημένοι του δημοσιογράφοι και συνεργάτες Νίνα Γουδέλη, Τάσος Παπαδόπουλος, Πάνος Τσίρος και Δημήτρης Κωνσταντάρας.

Κι έριξαν λίγο χώμα στο φέρετρο. Μακριά απ΄την …επωνυμία.

 
        
 
©2004-2021 Created and Powered by EXIS I.T. - Designed by ::ittech.gr::