Αρχική > Απόψεις και Παρεμβάσεις > Σοβαρά και …αστεία σε δέκα γραμμές

                      Crashonline   Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου.

Υπάρχουν 3-4 ΠΟΛΥ σοβαρά θέματα στην επικαιρότητα αυτές τις μέρες – θέματα που …εξελίσσονται εδώ και πολύ καιρό βέβαια- αλλά υπάρχουν κι άλλα που λόγω των «μεγάλων» θεμάτων, δεν φτάνουν όλα στους αναγνώστες και τους ακροατές με αποτέλεσμα να παίρνουν τα «15 λεπτά δημοσιότητας» αλλά στη συνέχεια να χάνονται και να ξεχνιώνται. Θέλω να τα υποσημειώσω, σήμερα, Τετάρτη, καθώς κοιτάζω μπροστά μου την επικαιρότητα και -ειλικρινά- δεν μπορώ να επιλέξω ποιο είναι το σημαντικότερο θέμα της ημέρας.

Πάρτε για παράδειγμα τον ….μαϊμού γιατρό Γιάννη Καστάνη που συνελήφθη στις ΗΠΑ και θα εκδοθεί στην Ελλάδα και ο οποίος, το 2000, έγινε - με πλαστό πτυχίο- διευθυντής Γενικής Ιατρικής στο Περιφερειακό Ιατρείο Σκύρου και υπηρέτησε εκεί ….13 χρόνια. Ο άνθρωπος αυτός που έχει καταδικαστεί ερήμην σε 22 μήνες φυλακή για πλαστογραφία των τίτλων σπουδών του αλλά ζούσε ζωή και κότα στην Αμερική, οδηγούσε Ferrari και είχε και ιδιωτικό αεροπλάνο. Και μην αμφιβάλλετε ότι η υπόθεση άρχισε να ερευνάται μετά από καταγγελία ….πολίτη στο υπουργείο Υγείας.

Πάρτε για παράδειγμα τον σημερινό συνωστισμό στον Κολωνό για μία σακούλα δωρεάν φρούτα και λαχανικά που εξαντλήθηκαν σε 15 λεπτά. Χωρίς ιδιαίτερη «διαφήμιση» διατέθηκαν τα δωρεάν λαχανικά και φρούτα που τα μοίρασαν στον κόσμο οι ίδιοι οι παραγωγοί και πωλητές των λαϊκών αγορών που σήμερα και αύριο δεν «στήνουν πάγκους» διαμαρτυρόμενοι κατά του νέου ασφαλιστικού. Τεράστιες οι ουρές πολιτών του Κολωνού κυρίως για μια σακούλα φρούτα και λαχανικά αλλά την ίδια ώρα, ο «αριστερός» υπουργός του Τσίπρα, Σπίρτζης, επέβαλε νύχτα, χωρίς προειδοποίηση, χωρίς ενημέρωση αυξήσεις στα εισιτήρια των Μαζικών Μεταφορών, με «σιωπηρές» ανατιμήσεις που ΗΔΗ άρχισαν να ισχύουν, ξεκινώντας από τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών.

Και πάρτε για παράδειγμα το νέο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, αμερικανοσπουδασμένο και «πολίτη του κόσμου» που διάβασε από το βήμα της Βουλής στα Αγγλικά την επιστολή που είχε στείλει ο κ. Τσακαλώτος στο ΔΝΤ, τον Ιούλιο, στην οποία ανέφερε ότι η ελληνική κυβέρνηση ανυπομονεί να συνεχιστεί η συνεργασία με το Ταμείο. Κι αν τον ακούσατε, θυμηθείτε τα Γερμανικά του Σημίτη και τα Αγγλικά/ Γαλλικά του Ανδρέα Παπανδρέου και κάντε μια σύγκριση με τα Αγγλικά του Τσίπρα .

Δεν προχωράω άλλο. Έχω ΠΟΛΛΑ ακόμη. Μια παραίνεση: Διαβάζετε εφημερίδες και διαδίκτυο. Μη μένετε στα τηλεοπτικά δελτία. Θα μαθαίνετε ΟΛΕΣ τις ειδήσεις. Τις σοβαρές ειδήσεις. Τις πραγματικές αποκαλύψεις. Και τα ενδιαφέροντα «ελαφρά» θέματα. Όλα.
 
        
 
©2004-2021 Created and Powered by EXIS I.T. - Designed by ::ittech.gr::