Αρχική > Απόψεις και Παρεμβάσεις > Μα… ακόμα αναρωτιέσαι βρε Σταύρο;

                        Στο crashonline - 2 Μαρτίου 2016

Ανεξάρτητα από τις «επιδόσεις» του κόμματός του στις εκλογές και –κυρίως- στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, ο Σταύρος Θεοδωράκης μπήκε στην πολιτική Κονίστρα με απαιτήσεις και πολλές φορές οι παρεμβάσεις του υπήρξαν καίριες, κυρίως λόγω της πολύχρονης εμπειρίας που έχει αποκτήσει κάνοντας δύσκολες εκπομπές δημοσιογραφικής έρευνας στην τηλεόραση. Έτσι , αν δεν ήξερα ότι τα περισσότερα ερωτήματα που έθεσε ο αρχηγός του «Ποταμιού» σχολιάζοντας με ιδιαίτερα αιχμηρό ύφος τη συνέντευξη Τσίπρα στο Star, ήταν απλώς «ρητορικά», θα έμενα με πολλά ερωτηματικά. προβλέποντας ταυτόχρονα ότι η αποτυχία της σύσκεψης των αρχηγών είναι προδιαγεγραμμένη.

Ρωτάει ο Σταύρος Θεοδωράκης: ««Πόση αξιοπιστία μπορεί να έχει κάποιος που προβλέπει ανάσταση της ελληνικής οικονομίας το Πάσχα;». Του απαντώ αστραπιαία και χωρίς πολλή σκέψη: Καθόλου.

Ρωτάει επίσης : «Πόση αξιοπιστία μπορεί να έχει εκείνος που χαρακτήριζε -ούτε χρόνο πριν- τον στενότερο συνεργάτη του ως asset και σήμερα τον αποκαλεί ανόητο;» Μα μας δουλεύεις βρε Σταύρο; Δεν υπάρχει καμία αξιοπιστία και μην κουράζεσαι να επαναλαμβάνεις ερωτήσεις που τις έχουν απαντήσει ακόμη και τα ίδια τα ΒΑΣΙΚΑ του στελέχη, από τον «συγκεκριμένο» Βαρουφάκη, μέχρι τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Λαφαζάνη , συνεργάτες του που πραγματικά πίστευε ότι αποτελούν «assets» στην προσπάθειά του να «υποκλέψει» την ψήφο του λαού μας που έψαχνε κάτι «άλλο», κάτι «καινούργιﻨ, κάτι «διαφορετικό» και την …πάτησε αγρίως.

Στα περισσότερα που ρωτάει, δεν περιμένει απάντηση. Έμμεσα ή άμεσα, απαντά κι όλας όταν λέει, με αναφορά στις συναντήσεις του Αλ. Τσίπρα με τον εκδότη του Βήματος: «Είναι αυτός που "θα συναντήσει ακόμη και το διάβολο για το συμφέρον της χώρας". Ίσως του ψήσει και καφέ...». Και φυσικά δεν χάνει την ευκαιρία να …σχολιάσει ο Σταύρος Θεοδωράκης την στήριξη και υπεράσπιση Τσίπρα στην θητεία της κυρίας Τασίας Χριστοδουλοπούλου στο υπουργείο Μετανάστευσης, καμαρώνοντας για τις δηλώσεις της περί «ανοιχτών συνόρων» και μεταναστών που «λιάζονται», δηλώσεις που έκαναν την Ελλάδα περίγελο στην Ευρώπη αλλά και στην Τουρκία».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει «μπεί» σ΄ έναν πολιτικό «Καλαματιανό» και θέλει – δεν θέλει, θα τον χορέψει. Το μεγάλο «μπαμ» δεν το έκανε, για πολλούς και διάφορους λόγους. Και όλα δείχνουν ότι με «παραδοσιακούς» τρόπους, ΔΕΝ μπορεί να αυξήσει την εκλογική του δύναμη και επιρροή. Αναμένουμε λοιπόν τους «μη παραδοσιακούς» τρόπους που θα υιοθετήσει για να παραμείνει στο παιχνίδι και να τον τελειώσει αυτό τον ρημαδο – Καλαματιανό που άρχισε.

 
        
 
©2004-2021 Created and Powered by EXIS I.T. - Designed by ::ittech.gr::