Αρχική > Απόψεις και Παρεμβάσεις > Το «Σχέδιο Τσίπρα» και η «Μπλόφα Καμένου»

17 Μαρτίου - Άρθρο στο crashonline

Έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στις πληροφορίες κάποιων «επιφανών αποστράτων» των οποίων οι προβλέψεις πέφτουν πάντα «μέσα» και η γνώση των γεγονότων αποδεικνύεται πλήρης, δίνω στη δημοσιότητα εκτιμήσεις αυτών των κύκλων που άλλες «κυκλοφόρησαν» στο διαδίκτυο και άλλες όχι, χωρίς να αποκαλύπτω τις «καλές πηγές» για ευνόητους λόγους.

Όλες οι τελευταίες πληροφορίες ( και «πληροφορίες») συντείνουν στο ότι ήταν «προσχεδιασμένη» η κίνηση Τσίπρα με τη δήλωση Μουζάλα αλλά – σε άλλο επίπεδο- ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η θεωρούμενη πλέον ως «μπλόφα» του Πάνου Καμένου και το τηλεφώνημα στο Πεντάγωνο ΕΑΝ βέβαια επιβεβαιωθεί το ότι οι ετερογενείς κυβερνητικοί συνεταίροι «τα έχουν βρεί».

Δεδομένου ότι η εκπομπή Τσίμα ήταν μαγνητοσκοπημένη (άρα και γνωστά από νωρίτερα αυτά που ακριβώς είπε ο Μουζάλας) , δεν αποκλείεται πολλοί άνθρωποι τεχνικοί, σκηνοθέτες και βέβαια και ο δημοσιογράφος να γνώριζαν μέχρι και 24 ώρες νωρίτερα τι θα λεγόταν. Και δεν το ήξερε μόνο ο Τσίπρας. Και ο Καμένος φάνηκε σαφώς ότι το ήξερε. Η « ατάκα» του Μουζάλα ήταν σίγουρα προσχεδιασμένη και καλά μελετημένη ! Αλλά «μελετημένοι» ήταν κι οι άλλοι δυο.

Τι λένε τώρα οι «καλές πηγές»; « Εκείνο που δεν περίμεναν ήταν οι αντιδράσεις του κόσμου αλλά και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ,για αυτό και η δήλωση Γεννηματά για εκβιασμό Καμένου. Ο Καμένος πήρε χαμπάρι την κίνηση και αντέδρασε έξυπνα με δημόσιο τρόπο με twitt ,προσπαθώντας να στριμώξει τον Τσίπρα στη γωνία πράγμα που φαίνεται ότι τελικά τα κατάφερε! ‘Αλλωστε η δήλωση Γεροβασίλη και η αναίρεσή της αλλά και η στήριξη Μουζάλα από Συριζαίους δείχνει καθαρά το προμελετημένο του πράγματος ,όπως και η κίνηση Φλαμπουράρη με τον Λεβέντη».

Όμως ο Καμένος «έπαιξε» ίσως τη μεγάλη μπλόφα του δίνοντας εντολή να μαζέψουν τα πράγματά του από το ΥΠΕΘΑ και ανακαλώντας τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ ακύρωσε ταυτόχρονα το ταξίδι του στις ΗΠΑ. Η μπλόφα «έπιασε». Ο Τσίπρας πίστεψε ότι το πάει για παραίτηση και μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα τηλεφώνησε στο Πεντάγωνο και όλα δείχνουν ότι έτσι, μάλλον τα βρήκαν !

Ερώτημα 1 : Πως ήξερε ( διότι ήξερε) ο Καμένος τι θα γινόταν; Ίσως το περίμενε μετά την αναβάθμιση Βίτσα και την Κοινή Υπουργική Απόφαση Βίτσα -Μουζάλα και αντέδρασε σαν έτοιμος από πριν.

Ερώτημα 2 : Ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας ήταν άραγε γνώστης του παιχνιδιού; Πως και δεν υπήρξε κάποια από τις γνωστές «διαρροές» στον Τύπο κατά τη μαγνητοσκόπηση και αμέσως μετά απ΄ αυτήν;

Και το tweetτου Καμένου το πρωί; Panos Kammenos @PanosKammenos «Ότι έχω δημόσια δηλώσει ισχύει, δεν αλλάζω θέσεις . Αύριο η ΚΟ των ΑΝΕΛ . Παραίτηση Μουζάλα προϋπόθεση»

Και το τελικό σχόλιο των «καλών πηγών»: Εδώ, κάποιος θα την πληρώσει. Και αυτός δεν θα είναι πολιτικός.

 
        
 
©2004-2021 Created and Powered by EXIS I.T. - Designed by ::ittech.gr::