Αρχική > Απόψεις και Παρεμβάσεις > Τι σημαίνει αυτό;
Η συζήτηση στα δημοσιογραφικά γραφεία τις τελευταίες 3-4 μέρες περιεστρέφετο – εκτός των άλλων- ΚΑΙ στις ενδεχόμενες πολιτικές εξελίξεις. Μετά τους αρκετούς «πόντους» που κέρδισε αναμφισβήτητα ο Καραμανλής λόγω της στάσης του στο θέμα των Σκοπίων, αναζητείται το στοιχείο εκείνο που θα ξεκινήσει την πολιτική συζήτηση  για το θέμα των ενδεχόμενων πρόωρων εκλογών.
 
Αναρωτιέται εύλογα ο προσεκτικός παρατηρητής: Μήπως η παρακάτω είδηση μας φέρνει πιο κοντά στο να αρχίσουμε την πολιτική «σπέκουλα» για τις πρόωρες εκλογές;

Τι λέει η είδηση;

"Οι οικονομικές ενισχύσεις που θα δοθούν από τον ΕΛΓΑ στους παραγωγούς των οποίων οι γεωργοκτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις ζημιώθηκαν από πυρκαγιές το 2007, καθορίζονται με κοινή υπουργική απόφαση που υπέγραψαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αλέξανδρος Κοντός και ο υφυπουργός Οικονομίας Νίκος Λέγκας.
Οι ενισχύσεις έχουν εγκριθεί από την γενική γραμματεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ενώ η δαπάνη για τον προϋπολογισμό του ΕΛΓΑ υπολογίζεται στα 350 εκατ. ευρώ περίπου. Η δαπάνη αυτή καλύπτεται με δανεισμό του εν λόγω φορέα, με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου."
 
        
 
©2004-2022 Created and Powered by EXIS I.T. - Designed by ::ittech.gr::