Αρχική > Απόψεις και Παρεμβάσεις > Απίστευτα πράγματα

Με εντυπωσίασε το σχόλιο του Αλέξανδρου Στεφανόπουλου στο Greek American News Agency για ένα θαυμάσιο κομμάτι της συναδέλφου Δέσποινας Συριοπούλου στην «Αξία». Λέει ο Αλέξανδρος: «ο "θαυμαστός νέος κόσμος" που κάποιοι "άλλοι"προετοιμάζουν και αποφασίζουν πριναπό εμας για εμάς με πρόσχημα την ασφάλεια μας, αν μη τι άλλο τρομάζει αλλά είναι και ενδεικτική των όσων έρχονται και όσων μας περιμένουντα επόμενα χρόνια. Εικόνεςπουξεπηδούν μέσα από τις σελίδες όλων εκείνων που έγραφαν για το μέλλον ήδη από τη δεκαετία του 1970... Σήμεραζωντανεύουν και τρομάζουν.»

Διάβασα το άρθρο της κ. Συριοπούλου και πραγματικά άξιζε τον κόπο. Μπορείτε κι εσείς να το διαβάσετε στο:http://www.greekamericannewsagency.com/gana/index.php?option=com_content&task=view&id=3332&Itemid=1. Θέλω όμως να υπογραμμίσω ότι μέσα στο σημερινό μας κόσμο, υπάρχουν δημοσιογράφοι που τολμούν και επαινούν άλλους δημοσιογράφους. Περίεργο αλλά αληθινό. Μπράβο Αλέξανδρε.

Το σχόλιο του Αλέξανδρου Στεφανόπουλου:

«Μια ακόμη αποκάλυψη της εφημερίδας «ΑΞΙΑ» που δείχνει τι μας επιφυλάσσει στο άμεσο ορατόμέλλον ο "θαυμαστός νέος κόσμος" που κάποιοι "άλλοι"προετοιμάζουν και αποφασίζουν πριναπό εμας για εμάς με πρόσχημα την ασφάλεια μας(...) έρχεται στο φως της δημοσιότητας μέσα από τις σελίδες της γνωστής και έγκυρης Σαββατιάτικης εφημερίδας. Μια αποκάλυψη που αν μη τι άλλο τρομάζει αλλά είναι και ενδεικτική των όσων έρχονται και όσων μας περιμένουντα επόμενα χρόνια...Στοιχεία και ντοκουμέντα πουοδηγούν σε εικόνες όπως αυτές που περιέγραφε κάποτε στα βιβλία του ο Τζώρτζ Όργουελ. Εικόνεςπουξεπηδούν μέσα από τις σελίδες όλων εκείνων που έγραφαν για το μέλλον ήδη από τη δεκαετία του 1970... Σήμεραζωντανεύουν και τρομάζουν... Διαβάστετο παρακάτω αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της συναδέλφου Δέσποινας Συριοπούλου καθώς και τα στοιχεία που αποκαλύπτει και θα καταλάβετε πολύ περισσότερα για όσα έχουν προαποφασιστεί... Στα σχετικά Link που θα βρείτε μέσα στο ρεπορτάζ θα δείτε επίσης τα νέα υπέρ- όπλα που κατασκευάζονται γιαειδικές αποστολές αλλά και για τους επόμενους πολέμους που έρχονται(...) ενώ αξίζει να σημειωθεί ότιπολλά από αυτά τα "εξαρτήματα"και τα "γκατζετάκια" του πολέμου ήδη χρησιμοποιήθηκαν στις επιχειρήσεις κατά την διάρκεια της εισβολής του Γεωργιανού στρατού στη Ν. και Β. Οσετία...».

 
        
 
©2004-2022 Created and Powered by EXIS I.T. - Designed by ::ittech.gr::