Αρχική > Απόψεις και Παρεμβάσεις > Το στίγμα ήταν καλό
Μέχρι και οι εφημερίδες του συγκροτήματος Λαμπράκη δεν μπόρεσαν παρά να επαινέσουν τις πρώτες αποφάσεις / ενέργειες του Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας για «στίγμα των προθέσεών του» που έδειξε ο νέος Υπουργός «με δύο αποφάσεις του ματαιώνοντας τόσο το διαγωνισμό για τα πολυδάπανα εγκαίνια του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης όσο και τη μετακόμιση των κεντρικών υπηρεσιών του ΥΠΠΟ στου Ρέντη».
 
Και βεβαίως ο κ. Σαμαράς, αναφορικά με το διαγωνισμό για τα πολυδάπανα εγκαίνια, έδωσε εντολή να επιστραφούν οι εγγυητικές επιστολές συμμετοχής ενώ πράγματι φαίνεται ότι ματαιώνει και την πολυσυζητημένη μετακόμιση των κεντρικών υπηρεσιών του ΥΠΠΟ στο πρώην καπνεργοστάσιο Κεράνη, στου Ρέντη, η οποία έβρισκε αντίθετους τους εργαζόμενους στο υπουργείο.
 
Είναι βέβαιον ότι και οι δυο αποφάσεις δεν θα ευχαριστήσουν και ιδιαίτερα τον προκάτοχό του Μιχάλη Λιάπη που είχε προκηρύξει το διαγωνισμό και προετοίμαζε τη μετακόμιση.
 
Και ναι μεν οι αποφάσεις ήταν γενναίες και απόλυτα ...φιλολαϊκές, αλλά τώρα ο κ. Σαμαράς πρέπει να δει τι θα κάνει και με την ημερομηνία τέλεσης των εγκαινίων και με το ύφος της τελετής, ενώ το κτίριο της οδού Μπουμπουλίνας ΔΕΝ πρόκειται να μεγαλώσει ...από μόνο του για να φιλοξενήσει με άνεση τις υπηρεσίες.
 
        
 
©2004-2022 Created and Powered by EXIS I.T. - Designed by ::ittech.gr::