Αρχική > Απόψεις και Παρεμβάσεις > Σημείωμα προς Γιώργο Πιπερόπουλο
Η πολύ ενδιαφέρουσα πολιτική παρέμβαση του φίλου καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου που δημοσιεύεται λίγο πιο κάτω, έφερε στη μνήμη μου και τις πολλές, πραγματικά ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ενέργειες του αξιολογότατου καθηγητή και παλιού μου συνεργάτη ΥΠΕΡ και ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Σαμαρά. Και εντελώς ξαφνικά και τυχαία, διαβάζοντας - όπως πάντα- διάφορα ενημερωτικά ιστολόγια στο διαδίκτυο, "έπεσα" επάνω στο gianniotis.blogspot.com όπου αναγνώστης στέλνει το παρακάτω σημείωμα στον...Πιπερόπουλο. Διαβάστε το :
" Κύριε Πιπερόπουλε...Κάποια ..."πουλάκια" μας ενημέρωσαν ότι λάμψατε δια της ...απουσίας σας τόσον εσείς, όσο και η βάση - κυρίως - από το Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.Η είδηση βεβαίως, δεν είναι αυτή καθ' εαυτή η απουσία σας, αλλά η υποβόσκουσα ενδεχομένως - και συγχωρέστε μας αν λανθάνουμε - απαξίωσή σας προς το πρόσωπο του κ. Σαμαρά, για την εκλογή του οποίου κάνατε τεράστιο αγώνα (σε χρόνο και κόπο) και φυσικά όχι μόνο στη Βόρεια Ελλάδα.

Γνωρίζω πολύ καλά, ότι η ...χάρη σας και ο αγώνας σας υπέρ του κ. Σαμαρά για την εκλογή του και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή, έφθασε και μέχρι την ...Νότια Ελλάδα.! Μεγάλη εμβέλεια ομολογώ.! Όμως... Τί συμβαίνει Κύριε Πιπερόπουλε; Μήπως εκ των πραγμάτων και ιδίοις όμμασι διαπιστώσατε ότι οι νυν ...ένοικοι της Ρηγίλλης δεν πείθουν, ή συμβαίνει κάτι άλλο πιο σοβαρό;

Μήπως διαπιστώσατε η ...αναπαλαιωμένη "νέα ηγεσία" τυρβάζει περί άλλων;Κύριε Πιπερόπουλε σας ζητούμε προκαταβολικώς συγνώμη, αλλά βλέπετε αυτά τα πουλάκια δεν μας αφήνουν ν' ...αγιάσουμε.!

Μήπως αισθάνεστε προδομένος από τον "ηγέτη" που στηρίξατε με σθένος και ο οποίος - όπως μαθαίνουμε - ούτε καν σας τηλεφώνησε μετά την εκλογή του; Μήπως πιστέψατε στη ..."φιλία" του περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε, τη στιγμή μάλιστα που κάποιοι της ...πράσινης ανάπτυξης θέλανε να σας εντάξουν στις τάξεις των - και δη σε εκλόγιμη θέση - κι' εσείς αρνηθήκατε για χάρη της ...γαλάζιας παράταξης;

Να τολμήσω να μιλήσω περί γαλάζιας αχαριστίας κ. Πιπερόπουλε ή θα με ...εγκαλέσετε;

Τί φταίω κι' εγώ ο χριστιανός;

Πουλάκια είναι αυτά.! Να τα ...αγνοήσουμε;

 
        
 
©2004-2022 Created and Powered by EXIS I.T. - Designed by ::ittech.gr::