Αρχική > Απόψεις και Παρεμβάσεις > «Χοντρό» θέμα για Μπέζα και Νέα Δημοκρατία από τη Real News

Ο πρωτοσέλιδος τίτλος της εφημερίδας Real News ήταν «Χοντρή μπάζα με υπογραφή Μπέζα – ΣΚΑΝΔΑΛΟ : «Ξέπλυναν» ήδη 50 δις. Ευρώ με υπουργική απόφαση» αλλά με τον τρόπο αυτό, η καταγγελία αποτελεί το πιο «χοντρό» θέμα που έχει γραφτεί στον Τύπο για τις κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή.

Το δημοσίευμα αλλά και το άρθρο του εκδότη Νίκου Χατζηνικολάου με τίτλο «Ονόματα και διευθύνσεις» αναφέρεται σε «σκανδαλώδη ρύθμιση του 2006 που ισχύει ακόμα» με την υπογραφή του υφυπουργού Οικονομικών της κυβέρνησης Καραμανλή, επί υπουργίας Γιώργου Αλογοσκούφη.

Η εφημερίδα του συνήθως «προσεκτικού» και « Ίσων Αποστάσεων» δημοσιογράφου είναι κάθετη και απόλυτη στην καταγγελία της και –μεταξύ άλλων- θεωρεί βέβαιο ότι «ο Αντώνης Σαμαράς θα θέσει τον κ. Μπέζα αυτόματα εκτός κόμματος» και τονίζει ότι δεν γνωρίζει « αν υπάρχει ανάλογο προηγούμενο σε άλλη πολιτισμένη χώρα αλλά μοιάζει απίθανο».

Και καλεί ο κ. Χατζηνικολάου – με τη βεβαιότητα του ανθρώπου που έχει στην κατοχή του όλα τα αποδεικτικά στοιχεία- τον αρμόδιο εισαγγελέα « μόλις μπει στο γραφείο του να διατάξει δικαστική έρευνα σε βάθος»

 
        
 
©2004-2022 Created and Powered by EXIS I.T. - Designed by ::ittech.gr::