Αρχική > Απόψεις και Παρεμβάσεις > Το τρίτο τεύχος του νέου Crash
Τελευταίες μέρες του Φεβρουαρίου κυκλοφόρησε το τρίτος τεύχος του περιοδικού Crash που επανεκδόθηκε το Δεκέμβριο, ύστερα από "σιωπή" δέκα ετών.
Το Crash, με εκδότη το Γιώργο Τράγκα, είναι ένα καθαρά "διαβαστερό" πολιτικό περιοδικό με πρωτότυπες συνεντεύξεις, αποκαλύψεις, έρευνες και αρθρογραφία γύρω απ΄όλα τα θέματα της επικαιρότητας.
Σ αυτό το τεύχος :
- Ο εκδότης του περιοδικού συναντά τον "στρατηγό" του ΠΑΣΟΚ Θόδωρο Τσουκάτο και σε ένα...διευρυμένο "πρωινό καφέ", ξεφυλλίζουν μαζί τις αναμνήσεις της παλιάς, καλής εποχής.
- Ο Νίκος Παπανικολάου  παρουσιάζει ένα "Απολύτως Εμπιστευτικό"  έγγραφο, μια συμφωνία συμβιβασμού μεταξύ της Siemens και του Μιχάλη Χριστοφοράκου.
- Ο Γιώργος Ανδρουτσόπουλος μιλά με το Χρήστο Μαρκογιαννάκη που προαναγγέλλει ότι "τους ετοιμάζει μεγάλο χουνέρι στη Βουλή" για την υπόθεση Βατοπεδίου.
- Η Δέσποινα Παπαγεωργίου καταθέτει τα πάντα γύρω από τον ξεσηκωμό των εκατομμυρίων Αράβων στη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή.
- Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας παρουσιάζει τον Ντάνι Μπόιλ, τον Ιρλανδό ιδρυτή του Κινήματος "Δεν πληρώνω" που απλώνεται παντού...και στην Ελλάδα αλλά και όλα τα σενάρια και τα ντοκουμέντα γύρω από τη σύνδεσν της τραγωδίας στα Ίμια, το 1996 και το πως συνδέονται με την εκμετάλλευση κοιτασμάτων και τον έλεγχο του Αιγαίου.
- Ο Γιώργος Τράγκας ακούει και καταγράφει την εξομολόγηση της Ντόρας Μπακογιάννη.
Και πολλά ακόμη επίκαιρα θέματα, από τους φόβους που παραδέχεται ότι έχει για τα Εθνικά μας Θέματα ο Πάνος Καμμένος, την αποκάλυψη-φωτιά της Λούκας Κατσέλη για τα περίφημα 50 δισ, ευρώ και το "Χρονικό της Κερατέας" μέχρι τις μυστικές επαφές Σημίτη - Παπανδρέου με τη Goldman Sachs και το ρόλο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στη σύγχρονη διαμόρφωση ισχυρών πολιτικών καθεστώτων.


 
        
 
©2004-2022 Created and Powered by EXIS I.T. - Designed by ::ittech.gr::