Αρχική > Απόψεις και Παρεμβάσεις > Περιοδεύων θίασος το Δημοτικό Συμβούλιο

Με αφορμή την εκ νέου μεταφορά της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, στο αμφιθέατρο του «Αθήνα 9,84», ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο τραγέλαφος, που ξεκίνησε επί θητείας του Γιώργου Καμίνη, στο δημαρχιακό θώκο της Αθήνας, συνεχίστηκε και σήμερα.

Μετά από την παράνομη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τη ψήφιση του προϋπολογισμού-«μαϊμού» για το 2011, σε ξενοδοχείο της Αθήνας, ο κ. Γ. Καμίνης επέλεξε σήμερα, να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης στο αμφιθέατρο του ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 9,84». Πάλι καλά, βέβαια, αφού ο συγκεκριμένος χώρος ανήκει εξ’ ολοκλήρου στο Δήμο Αθηναίων.

Η λύση της διεξαγωγής της συνεδρίασης, στο δημαρχιακό μέγαρο, όπως γίνεται επί 1,5 αιώνα περίπου και παρ’ ότι οι συμβασιούχοι είχαν συναινέσει στη διακοπή της κατάληψης του κτιρίου, δεν επιλέχθηκε από τον κ. Γ. Καμίνη. Αντίθετα, διάλεξε και πάλι τον εύκολο δρόμο της φυγής, όπως τη περασμένη Δευτέρα και όχι τον δύσκολο, της αντιμετώπισης των προβλημάτων.

Ακριβώς, δηλαδή, όπως πράττει και ο πολιτικός του προϊστάμενος, Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος είναι ο βασικός υπαίτιος για την απαξιωτική κατάσταση, που επικρατεί, όχι μόνο στο Δήμο Αθηναίων αλλά στη συντριπτική πλειονότητα των δήμων της χώρας.

Δεν πρόκειται, να ακολουθήσουμε τον κ. Γ. Καμίνη και τον κ. Γ. Ραγκούση, στο κατήφορο, που έχουν πάρει. Οι Αθηναίοι πολίτες μπορούν, να συνειδητοποιήσουν, πλέον, ότι ο «επιτυχημένος» Συνήγορος του Πολίτη, προσπαθεί καθημερινά, να αποδείξει ότι είναι «δήμαρχος περιορισμένης ευθύνης»…

 
        
 
©2004-2022 Created and Powered by EXIS I.T. - Designed by ::ittech.gr::