Αρχική > Απόψεις και Παρεμβάσεις > Παρασκευή, 16 Μαρτίου, στον "Αθήνα 984"
Ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ,Δημήτρης Κωνσταντάρας, μίλησε στις 16/3 στον«ΑΘΗΝΑ 9.84»και τη Νόνη Καραγιάννη.Για την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, τα ποσοστά του ΛΑ.Ο.Σ. στις δημοσκοπήσεις και τη Χρυσή Αυγή, μεταξύ άλλων είπε:

* Για την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας:

«Όσον αφορά την περιφρούρηση της Αθήνας και τη μεταφορά των υπηρεσιών, μου θυμίζει μια φράση που είχε πει προ ετών η συνάδελφός μας, Φωτεινή Πιπιλή, ότι "όποιος θέλει διαδήλωση, γιατί δεν πάει στην Εκάλη να κάνει την διαδήλωση;". Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Ούτε οι διαδηλώσεις μπορούν να μεταφερθούν στην Εκάλη, ούτε η Βουλή να φύγει και να πάει στην Βραυρώνα».

Δημοσιογράφος:Άκουσα και την αντιεπιχειρηματολογία... Αυτός είναι και ένας τρόπος για να απονευρωθεί τελείως η Αθήνα και μέσα από την ανάγκη μας να την προστατέψουμε, ουσιαστικά να την κάνουμε μια πόλη - θερμοκήπιο, χωρίς ζωή;

Δ. Κωνσταντάρας: «Πόλη - φάντασμα, θα την δολοφονήσουμε. Ξεκίνησε η επίθεση εναντίον της, αρχίσαμε και την κόβουμε κομματάκια και τώρα θέλουμε να ρίξουμε και την γκιλοτίνα».

* Για τα δημοσκοπικά ποσοστά του ΛΑ.Ο.Σ.:

«Εμφανίζεται συρρίκνωση των ποσοστών του ΛΑ.Ο.Σ. σε σχέση με άλλες δημοσκοπήσεις, πριν από τρεις - τέσσερις μήνες, που το έδειχναν να αγγίζει το 10%».

Δημοσιογράφος:Και γύρω στο 2%, όσον αφορά απόλυτους αριθμούς, σε ό,τι αφορά το εκλογικό του ποσοστό...

Δ. Κωνσταντάρας: «Εάν οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν αποχωρήσει από το ΛΑ.Ο.Σ. ή τουλάχιστον λένε ότι δεν θα ψηφίσουν ΛΑ.Ο.Σ. -ενώ το είχαν ψηφίσει-, πάνε στη Χρυσή Αυγή, χαλάλι τους. Καλώς να πάνε. Ας φύγουν. Έφυγαν και επώνυμα στελέχη. Το συγκεκριμένο κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη θα παραμείνει στην πολιτική αρένα, με μικρότερο, με μεγαλύτερο (σ. σ. ποσοστό)... Πιστεύω ότι δεν υπάρχει στην πραγματικότητα συρρίκνωση, στην ουσία, από τις επαφές τις οποίες έχω και από τους ανθρώπους τους οποίους βλέπω. Υπάρχει μια στεναχώρια και ένα "ωχ, βρε παιδί μου έπρεπε να φύγουν αυτοί οι δύο;", που έφυγαν...».

Δημοσιογράφος:Για τον κ. Βορίδη και τον κ. Γεωργιάδη;

Δ. Κωνστσντάρας: «Ο κ. Βορίδης και ο κ. Γεωργιάδης. Αλλά τελικά δεν τους βγαίνει και σε πολύ καλό. Διότι μπαίνουν σε έναν καινούργιο χώρο και δεν ξέρω τι αναταράξεις θα έχει από την δική τους παρουσία. Και από την άλλη πλευρά, έρχονται καινούργια στελέχη...».

Δημοσιογράφος:Σαν να μου λέτε «δεν θέλουμε, ενδεχομένως, κάποιους που μπερδεύουν το ΛΑ.Ο.Σ. με την Χρυσή Αυγή»;

Δ. Κωνσταντάρας: «Αυτό απολύτως, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Εάν άνθρωποι έφυγαν από το ΛΑ.Ο.Σ., να πάνε στη Χρυσή Αυγή, τότε κακώς βρισκόντουσαν στο ΛΑ.Ο.Σ. εξαρχής. Έπρεπε να πάνε στην Χρυσή Αυγή, να γνωρίσουν ποια είναι η Χρυσή Αυγή, να μάθουν και τις αρχές της...».

 
        
 
©2004-2022 Created and Powered by EXIS I.T. - Designed by ::ittech.gr::