Αρχική > Απόψεις και Παρεμβάσεις > Ηρεμείστε! Ο Καμμένος δεν μένει πια εκεί. Για όλους τους άλλους…. «χεστήκατε»!

Άστραψε και βρόντηξε το διαδίκτυο, «κόλλησαν» από κοντά τα ραδιόφωνα και οι τηλεοράσεις κι όλος ο κόσμος σήμερα, Τρίτη πρωί συζητούσε για την έκρηξη για πιθανή τρομοκρατική επίθεση ΚΟΝΤΑ στο σπίτι του Πάνου Καμένου , στη Βουλιαγμένη.Η ευκολία με την οποία επαγγελματίες δημοσιογράφοι συνέδεαν μια πολύ δυνατή έκρηξη με το σπίτι του Πάνου Καμμένου επί ώρες ολόκληρες, άρχισε να …κάμπτεται γύρω στο μεσημέρι , μέχρι που το απόγευμα τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους: « Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 23:35 το βράδυ της Δευτέρας στη Βουλιαγμένης, στο σπίτι του επιχειρηματία Θεόδωρου Σαββαΐδη, στον προαύλιο χώρο οικίας στη συμβολή των οδών Πραξιτέλους 11 και Ηλέκτρας στη Βουλιαγμένη. Σύμφωνα με πληροφορίες δυο άτομα τα οποία βρίσκονταν σε βαν, περνώντας από το σπίτι του γνωστού επιχειρηματία έριξαν εκρηκτικό μηχανισμό μέσα στο σπίτι, ο οποίος στη συνέχεια εξερράγη. Το σημείο θεωρείται υψηλού κινδύνου καθώς λίγα μέτρα παρακάτω διαμένει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος».

Ποια είναι η αλήθεια; Ότι πράγματι λίγο πριν από τα μεσάνυχτα χτες Δευτέρα, στη Βουλιαγμένη, κοντά – κατά προσέγγιση- στην περιοχή όπου συμπτωματικά μένω κι εγώ και η Έλενα Κουντουρά και ο Μελισσανίδης και ο Πατέρας και η Ολυμπιονίκης του πόλο Γιούλη Λαρά και τουλάχιστον 500 ακόμη οικογένειες, «ακούστηκε» ένα φοβερό «ΜΠΑΜ». Τι ήταν η έκρηξη; Ποιος ήταν ο λόγος; Ποιος μπορεί να την προκάλεσε; Ποιος ήταν ο στόχος; Υπήρχαν θύματα; Ζημιές; Κανείς δεν ήξερε, κανείς δεν ρώτησε, κανείς δεν έμαθε. Το μόνο που ενδιέφερε τα ΜΜΕ ήταν ότι « Το σημείο θεωρείται υψηλού κινδύνου καθώς λίγα μέτρα παρακάτω διαμένει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμένος».

Μόνο που ο Καμμένος δεν μένει πια εκεί από τότε που ήταν υφυπουργός Ναυτιλίας του Καραμανλή ως το 2009. Ήταν δικό του , το πούλησε, το «έκλεισε», το ξενοίκιασε, δεν έχω ιδέα. Η φρουρά και το φυλάκιο απέξω δεν υπάρχει από το 2010. Το σπίτι του απέχει πάνω από ένα χιλιόμετρο από το σημείο της έκρηξης. Λίγα μέτρα απ΄ το πρώην σπίτι Καμμένου μένει η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά. Άλλα 50 από την Κουντουρά, μένει ο Μελισσανίδης, η Λαρά, εγώ και 500 άλλοι.

Όλοι δηλαδή είμαστε αναλώσιμοι. Ο δυναμίτης δεν είχε καμία σημασία. Οι λόγοι και η αφορμή της επίθεσης; Ποιος ασχολείται! Οι ένοικοι του σπιτιού όπου έριξαν το δυναμίτη δεν …ενδιαφέρουν κανένα.

Μόνο ο Καμμένος. Που ζούσε ΚΑΠΟΤΕ εκεί, ένα χιλιόμετρο μακριά από την έκρηξη. Α ρε …δημοσιογράφοι.

 
        
 
©2004-2022 Created and Powered by EXIS I.T. - Designed by ::ittech.gr::