Αρχική > Απόψεις και Παρεμβάσεις > Κάνε πίσω κ. Κοντονή, σοβαρέψου και θα είμαστε ΟΛΟΙ μαζί σου

                                    31 Μαρτίου 2016   Άρθρο στο crashonline

Δεν θεωρώ ότι υπάρχει περίπτωση να μην ξέρει ο υπουργός κ. Κοντονής ή να μην του έχουν αναλύσει λεπτομερώς αυτοί που ξέρουν και ανήκουν κι όλας στο κύκλο των ανθρώπων που εμπιστεύεται τι συνέπειες θα έχει η στάση που κρατά αναφορικά με το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Δεδομένου λοιπόν ότι ξέρει πως αν συνεχίσει να επιμένει στις παλαβομάρες που λέει και αποφασίζει, σε λίγους μήνες δεν θα υπάρχει ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, θα έχουν διαλυθεί οι Π.Α.Ε. , θα έχουν φύγει από την Ελλάδα όλοι οι ξένοι παίκτες και θα έχουν αφήσει τις ομάδες τους χωρίς ποδοσφαιριστές , θα έχουν αποκλειστεί απ΄ όλες τις διεθνείς διοργανώσεις όλες οι Εθνικές Ομάδες και συνεπώς θα έχουν διαλυθεί κι αυτές ενώ θα έχουν καταπέσει όλα τα τηλεοπτικά συμβόλαια ομάδων και Ομοσπονδιών με τη NOVA , τον ΟΤΕ Sport και –όπου υπάρχουν- με την ΕΡΤ , συνεπώς δεν θα υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ έσοδο από τηλεοπτικά δικαιώματα , χορηγούς και διαφημιστικές εταιρείες με δεκάδες αγωγές για μη τήρηση συμβολαίων εναντίον των πάντων από τους πάντες…… ουφ….. τι ξέχασα;

Να πω ότι ο κ. Κοντονής μου είναι συμπαθής θα ήταν τουλάχιστον υπερβολή αλλά δεν νομίζω ότι τον ενδιαφέρει κι όλας γιατί φίλοι δεν είμαστε, ούτε καν γνωστοί, σε άλλο κόμμα είμαι και σε άλλη περιφέρεια ψηφίζω κι εγώ και η οικογένειά μου και οι φίλοι μου αλλά όπως και να το κάνουμε και σαράντα χρόνια δουλεύω σε όλα τα ΜΜΕ και με τον αθλητισμό έχω ασχοληθεί σε εφημερίδες ΚΑΙ στην τηλεόραση και κάποιες γνώσεις και εμπειρίες έχω και – το κυριότερο- και γνώμη έχω. Και τη λέω. Και υπάρχουν άνθρωποι που με ακούνε και με διαβάζουν και με ρωτάνε και με σέβονται.

Λοιπόν: Τελείωνε το αστείο κύριε Κοντονή γιατί εκτός όλων των άλλων, μας έχεις αφόρητα νευριάσει όλους και δεν βλέπω τι καλό μπορεί να «βγει» απ΄ αυτή την περίεργη συμπεριφορά σου, την αλαζονική, την εγωπαθή, την εσωστρεφή, την καταστροφική που αγγίζει και τα όρια της βλακείας. Κάποιου είδους πολιτικά οφέλη θέλεις να αποκομίσεις αλλά δεν θα τα αποκομίσεις. Ούτε στην Ιστορία θα γραφτείς ποτέ.

Κάνε λοιπόν πίσω, προχώρα με το Κύπελλο, προχώρα με τις αναμορφώσεις που έχεις αποφασίσει και ΑΝ θέλεις να το τραβήξεις μέχρι τέλους το σκοινί με τις «συμμορίες» και τον «υπόκοσμο» και τις «συνωμοσίες» και τους «πουλημένους» και τις «εξαγορές» και τα «μιλημένα» , και τα «στησίματα», σύρε κατ ευθείαν στη Δικαιοσύνη. Θα είμαι μαζί σου. Κι εγώ ο μικρός και οι άλλοι οι «μικροί» και οι «μεγάλοι». Όλοι μαζί σου θα είμαστε.

Το κατάλαβες;

 
        
 
©2004-2021 Created and Powered by EXIS I.T. - Designed by ::ittech.gr::